they follow

Friday, 14 March 2014

LOVE U UNCONDITIONALLY

berita hari ini..

pakcik office ni yang kematian isteri tahun lepas 2013 awal bulan puasa akhirnya bertemu jodoh dengan makcik cleaner kat opis ni yang kematian suami 3 tahun lepas....

bekas laki si rita rudaini akhirnya berkahwin dengan pompuan yang dia kata tak ada apa2 tu hari ini...

saya?? saya bila??

kawan saya kata saya memilih...
jawapan saya... OFF COURSE... abis tak kan dengan budak 20 tahun tu?? yang tua pun left me apatah lagi yang muda trang tang tang...

okay i had enufff

THIS BLOG, AND ALL THE SOCIAL MEDIA NETWORKS INCLUDING FB AND INSTA (I ADA FB AND INSTA TAU..HAHAAHA)  WILL BE SHUT DOWN... DONT KNOW WHETHER TEMPORARILY OR PERMANENT... DEPENDS ON THE SITUATION... DAHLAH SITUATION SEKARANG ASYIK HAZE JE MANJANG...HAISHHH....

nak perasan DIVA jap...FOR THOSE YANG RAJIN BERTANDANG, YANG MUNCUL ATAU YANG GHAIB, YANG RAJIN BAGI KOMEN ATAU YANG JENIS SILENT.. THANK YOU FOR BEING WITH ME AND HAVE ALLOCATE YOUR PRECIOUS TIME TO READ ALL MY CRAPPY STORIES..TAKE CARE AND BE GOOD... LOVE U ALL UNCONDITIONALLY...  sobs sobs sobs sedih... jiwa tengah murung..

being janda orang selalu salah anggap..kalau kita baik dgn orang laki tak kira bujang atau laki orang, orang ingat kita menggatal walhal kita cuma anggap dia kawan jer...

7 comments:

Miss Brenito said...

serius saya sedey.. dah la lama menunggu hapdet, sy pon bersangka baik sbb NP dah back to her old position, maybe bizi bapak datok tok nenek..tetibe nak shut down, sy pon terus meroyan sambil tarik-tarik stokin.. nanti saya rinduuuuuuuu T_T sob sob

NenetPenne (NP) said...

@MB
janganlah begitu..
kekangan masa yang membuatkan saya tidak boleh berada di sini...
lagipun tiada apa lagi yang perlu diceritakan...

kerja byk sangat...tapi saya suka bila saya ada kerja byk sebab tetiba je laa dah nak balik....

rindu tu kan perkara biasa...

terima kasih yer kerana sudi datang ke blog saya...

take care okay..

wanna said...

all the best net. xoxo wanna :P

Lady Windsor said...

laaaa nape nak shut down? tak yah le gitu Net, just take a break k!

Irfa said...

ala, nanti kita rindu rinduan
apapun sy doakan yg terbaik utk akak
sms boleh kan?hihi

m.u.l.a.n said...

sabar dear... ada hikmah di sebalik semua kejadian.. jgn lah gitu nak shut down.. alaaa jgn lah...

Along Najwa said...

Sedihnyer...i always see myself in you..now nk mghilang plak :(. Jgn hilang terus ek ...