they follow

Sunday, 20 April 2014

cuba cubalah beranikan diri...

some people are very scared to try new things
some people memang buta signage...
nak belajar kena berani clik sana clik sini
ni blog ni, tak siapa ajar i pun, i clik sana clik sini baca dan fahami  icon yang disediakan tu..
if you expect people to teach u then i knowlah tahap iq u kat mana..
same goes to instagram
kalau like, sila clik icon 'love'
kalau nak comment, sila click kat icon bertanda untuk dicomment tu
kalau tak tahu, dont terlibat dalam laman sosial becos it pissed me off bila ditanya menda yang tersangat simple tu...

4 comments:

aizamia3 said...

Teringat masa nak buat blog dulu.. try n error je.. dan syukur ianya menjadi.. dan skrg dah banyak tutorial camane nak buat itu ini.. tinggal nak rajinkan diri google je..

Irfa said...

hai kakak
rindu blog ye?
saya pun.. dr suka baca blog orang2, sy godek2 jadilah blog saya yang syok sendiri tuh, hahaha. bukan ada org ajar pun

Rai Ourkizuna said...

agaknya dia takut kalau salah click duit dalam akaun bank habis atau pc meletop..haha..

Mrs. Ihtifaz said...

Salam nenet.
Ada instagram ke?
Nak followwwww....


P/s: tak pernah2 mengomen sekali nampak nenet sebut instagram terussssssss dgn sadinnye nak follow.

Hiks...