they follow

Saturday, 19 April 2014

pasangan hidup kena pilih so that tak tersalah pilih, kang teramik laki orang naya!! tapi kalau laki tu kaya, i dun mind... oppsss....

alooohaaaa....
tak tahu apa nak tulis ni...buntu..hhahhaa
i ni pelik kot... entah!..i kan tak reti nak tinggal2 orang mcm2 tu....i mesti nak kata bye or say something before i left..
i tak reti nak baca fikiran orang or faham sendiri... eh mana boleh gitu kan... faham sendiri tu tak betul sebenarnya sebab ia memberikan byk pengertian... itulah salah satu punca terjadinya misscommunication....
bagi hint2 pun janganlah...bagi direct kan senang..susah nau ker nak bagi ayat direct??
kalau suka ke tak suka, cakap...i tarak hal...i okay cuma jangan bagi clue atau hint2 atau suruh i fikir sendiri..sorry tak kohser... byk menda lain nak difikir dan diperhalusi... ni nak pegi kelas belajar managerial accounting ni...siapa nak tolong nih?? uwaaaaa.... i hate numbers..but i have to lebiuuu numbers.... hiksss

putus cinta bolehlah diterima sekarang sebab putus kahwin pun steadyyy jer..stakat putus cinta, pedahal..eh bila plak kau bercinta net? alahhh cinta monyet..hahaha cinta sekolah2 gitu... tersuka, tersayang..abis cemana..eh i manusia..mestilah punya hati dan perasanngggg.... kalau tak ada tu, tunggul kayu lah i ni...

lepas ni rasanya tak adalah menda2 mengarut ni...i is tak kohser... semalam kena lagi dgn sorang kawan, dia kata i memilih...eeee eeeeeee..... geram pulak rasanya... mestilah MEMILIH..diulang sekali lagi sampai 44 juta kali...MESTILAH MEMILIH..nah amik bold dan font besar kaler merah lagi.... MESTILAH MEMILIHHHH!!!!! 
tak kan main saukk jerrrrrr.... ishhhh ishhhh ishhhhhh.... jodoh kau sampai awal lepas divorce oklah, good for you... errkkk... tak adalah sehteress mana pun sebenarnya tapi jawapan tu agak2lahhh.... beli ikan kat pasar pun pilih harga okay..walhal kedai sebelah 10 sen je kurang tapi sanggup round satu pasar untuk cari yang lagi murah... akai ada kaaa???? beli ikan pun beli yang fresh...tak kan nak amik ikan busuk, mata dah merah kot?? aiyooo... ikan pun beli yang kita suka..i tak makan keli, sembilang semua...tak kan nak makan tu kot??

errr tadi kata tak ada apa nak citer, ni yang panjang berjela ni apsal?? hahahahaa..

air kena catu ...hoihhh amarah sangat ni....

ok bye.. jumpa lagi bila i rajin menulis... *ada ke orang baca ni net?*

i tinggalkan u all dengan lagu ni...bestttttttttt... ulang 44 juta kali... wahhh dapat bf romantik mcm ni, wa sangat happy looorrr.......



3 comments:

tifa anvar said...

wahh panjang.....nnnyyaaa....tajuk entry. saya menanti entry baru u net. take ur time come with quality writings.

Irfa said...

betul, like 6juta kali
pilih jgn tak pilih
kang tak pasal tanggung beban

Rai Ourkizuna said...

yup kena memilih..kitorang ada sorang kawan yg dah divorce dgn husband dia..sekarang dia duk bercinta dgn suami org.. isteri kawan tu tak tau lagi katanya.. puas gak nasihatkan..tapi hati manusia kan.. kalau dah suka tu.. kentut pun bau wangi..