they follow

Monday, 16 June 2014

hello followers...

its been a long time i did not come here and sapu2 all the sawang...
how are u my dear followers?? eh ada ke yang follow lagi blog yang ntahapa2 ni?
ahhh busy ... master perlukan komitmen yang lebih dari apa yang ada..
kena byk baca buku, baca artikel
kena mahir public speaking
kena overcome stage fright to speak in public
kena tahu apa yang nak disampaikan
tak boleh tengok slides
tak boleh menghafal but to understand what are u trying to deliver to the audience
english must be good at least
kena komen depan kawan2 dah jadi makanan biasa kalau lect tu sangat cerewet dan mempunyai expectation yang tinggi..
i tak tahulah samada i menyesal atau tak

to mention, i ada bf..hahahaha...so cik Kiah kita boleh relax and chill okay!! ur hubby aka my bekas is not in the list anymore.. kalau ada tercontact tu, anggap jelah as bff... eh ada kontact ke? well...mmmm mmmmm... only God knows mehhh... rahsia.. hahahaha...

life is more calm right now walaupun hire wire... but to tell the truth i am not ready to commit a relationship..i mean a serius relationship with a young person... but if Allah said it is my jodoh, then it will be my jodoh lah no matter how hard i tepis.. gituh!!!!!!! nak serius sangat tu, i dah malas.. i am happy with my condition at this moment of time. tapi kita mana boleh nak riak semua bagai kan..so bersyukurlah... bersyukurlah dengan apa yang Allah kurniakan.. Dia tak akan duga kita kalau Dia tahu kita tak mampu  nak hadapi tu.. I mampu hadapi, so bersyukur...

so i think its enough laa citer pasal life i
semoga u all semua yang baca ni mendoakan kebahagiaan i..
oh agak kegelian disitu dengan ayat yang agak skema itew..
orang bercinta memang gitu kot..bercinta?? am i?? entahhh la chombi pun tak tahu....


4 comments:

Irfa said...

yeay.. kakak sudah pulang
meh saya tolong sapu sawang ye ;)

MizzTina said...

akakkkkk...dh lamaaaaa sy x singgah blog akak.. mklum je la kann.. tau² akak dh ada bf, finally cik kiah xkan meroyan.. ehh.. moga bahagia kak.. all de best utk master akak.. study rerajin ye.. akak ingat sy lg x sebenornya ni??

Miss Brenito said...

giler rinduuuuuuuuuuuuuuuuuu
rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
giler gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

saya folower setia tau
Alhamdulillah, da ada boipren...
patut la bizi, konon sbb master ko bizi kan kak NP, hakikat is dah ada boipren... hahahahahaha

takpe2, daku rindu laman cili nih

NenetPenne (NP) said...

@irfa
@miztina
@Miss Brenito

hey u guysss...thank you sebab sudi lagi baca blog ni...

master memang busy laa u
bf tu sambil2 lalu jer...
ada, adalah
tak ada pun, tak apa..
kita hidup ni tak boleh bergantung harap sangat...
life is more fun like this

love u allss....

tina, akak kenal kamu lagi okay...